KOM ONSONTDEKKEN!

Matisse and Henri

Matisse and Henri is de merknaam van onze jongenscollectie. Ga je met je kindjes op restaurant, heb je een feestje, huwelijk, communie, lentefeest, een babyborrel, jubileum, fotoshoot of gaan ze gewoon naar school. Matisse and Henri zorgt ervoor dat je uniek voor de dag komt tijdens al deze mooie gelegenheden. Een op en top Belgisch merkje dat ook casual doordraagbaar is.

Waar vind je ons

Matisse and Henri is niet aan te kopen in een boetiek vanwege haar uniciteit. De collectie wordt uniek aangeboden via de website en/of via het maken van een privé afspraak.

Meer info

JIJ WIL GRAAG LANGSKOMEN?

Maak een afspraak

Wij zijn gelegen te Gooik en gemakkelijk bereikbaar. Onze showroom bevindt zich op 10-15 minuten van de grote invalswegen (E40 Gent/Brussel & ring Brussel). Ik vertel jou graag in geuren en kleuren wat je absoluut moet weten over onze stijlvolle collectie voor onze jongetjes. En terwijl ik praat en jij de collectie aanschouwt houden de kinderen zich bezig in de speelhoek of maken ze een mooie tekening. Dit in alle rust en zonder dat je je verveeld moet voelen omdat andere mensen zitten te wachten, of dat de kids eens luidruchtig worden.
Maak het jezelf gemakkelijk en leer ons ‘in het echt’ kennen te Gooik bij ons op kantoor! ‘

Je kan de collectie voelen, passen, kleuren zien, … en dit zonder parkeerproblemen en op een tijdstip dat jou het beste gelegen komt. Gemiddeld rijden onze klanten een uur en 15 minuten om bij ons te komen shoppen.

Dus relaxed shoppen dat is een feit!

LIEVER SHOPPEN VANAF THUIS?

Dat kan via onze website of ben je van plan veel te kopen, 25 stukken of meer, en wil je gewoonweg thuisblijven dan komen we graag tot bij jou!

Geef ons een seintje op 0473/480.486 en dan zoeken we samen een geschikt moment.

Nieuwe collecties

Onze zomer-/communiecollectie is beschikbaar vanaf 15 december (communieafspraken mogelijk te reserveren vanaf 15 augustus) . Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook, zo blijf je op de hoogte.